Tastaturgenveje

Du kan bruge genvejstaster eller tastekombinationer til administration af Kaspersky Password Manager (se tabellen nedenfor).

Tastaturgenveje

Tast eller tastekombination

Handling

DEL

• Slet valgte data.
  • Slet valgte tegn eller strenge.
  • Slet det næste tegn.

UP

Flyt op på en liste.

DOWN

Flyt ned på en liste.

LEFT, RIGHT

Vælg en knap i et vindue.

F2

Redigér en post.

F3 eller CTRL+F

Søge efter data i boksen.

CTRL+A

Vælg al tekst (undtagen adgangskoder og pinkoder til bankkort).

CTRL+C

Kopier den markerede tekst til udklipsholderen (undtagen adgangskoder, bankkortets pinkoder og bankkontoens pinkoder).

CTRL+X

Klip markeret tekst og kopiér den til udklipsholderen (bortset fra adgangskoder og pinkoder til bankkort).

CTRL+V

Indsæt tekst fra udklipsholderen.

CTRL+S

Gem ændringer.

Klik SHIFT+venstre museknap

Vælg flere tilstødende poster.

Klik CTRL+venstre museknap

Vælg flere ikke-tilstødende poster.

F1

Åbn hjælp for det åbne vindue.

ENTER

Tryk på den valgte knap.

ESC

Annuller ændringer, der ikke er gemt, og afslut redigeringstilstand.

CTRL+D

Tilføj til Favoritter.